klik sini..tQ..(=

Saturday, 19 March 2011

Awesome Birthday - Sweet Moment contest...

Views

klik banner to join....

salam semua..azie nak join GA nie la..
jom la ramai2 kita join...

cerita pacal bufday nie,kemarin azie bru je buat bufday party..hehe
bufday party for my little brother..
saat2 indah ye?
hurm....apa yang azie suka bila celebrate bufday ialah azie dapat bergambar banyak2.
nak di jadikan cerita la,azie,ibu n mak cik azie memang sibuk bergambar...
bgambar dengan kek la,makanan la, n bla3....
haha...kitaorang yang gempak nak bergambar..hahaa
lepas sorang,sorang..yang lain berbulu je tunggu..haha
mesti diaorang lapar 2 kan..haha...sabar2,selagi belum puas memang tak lepas kamera amik gambar..sejam pon belum tentu cukup.
kebetulan,mak cik azie duduk depan rumah azie,so memang senang la nak celebrate bufday...
kitaorang je yang gila glamor nak bergambar..haha:D
tak pe la,bukan selalu pon....pas2,upload kat fb..2 la keje,tak de keje lain lagi..haha
kalau bufday of coz la kita azie suka makan kek..huh,boleh gemokkk kalau ari2 makan kek.tak pe2,kek free kn..so,kita tibai la abis2...

yang azie tak suka pacal celebrate bufday ialah........
berat bertambah!!!!
hahahaha....menyakitkan jiwa betul bila timbang berat bertambah..
mana tak nyer,semua benda sumbat dalam mulut....hehe...

huhhh,panjang dah nie....hehe

ok2,pada yang nak join GA nie,klik je banner kat atas tu ok...

azie nak tag:
nazrul
nashnur
cik ubi...



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

  1. Okeh lulus..!!! thanx 4 joining.. gud luck :)

    ReplyDelete